Klinikkens profil

Gellerup Fysioterapi er en klinik med 31 års erfaring og et behandler team på 7 fysioterapeuter som nøje følger med tiden og udviklingen indenfor faget.

Vi vægter faglighed meget højt, samtidig med at vi altid sætter patienten i centrum.

 Vi har omfattende efteruddannelse/videreuddannelse inden for : Manuel Terapi, Osteopatiske teknikker, Maitland, McKenzie konceptet, den motiverende rygskole, Medicinsk Træningsterapi, Idrætsfysioterapi, neurofysioterapi, Børnefysioterapi og Fysiopilates. Der kan også som noget nyt, efter forespørgsel, tilbydes akupunktur. Herudover er vi, grundet deltagelse i temadage, godkendt af henholdsvis Parkinsonforeningen og Osteoporoseforeningen til behandling, vejledning og træning af deres patienter. Vi har ligeledes deltaget i seminarer vedrørende forståelsen af mekanismerne bag kroniske smerte problematikker – herunder f.eks. Whiplash.

Vi kan præsentere en moderne og funktionel klinik i lyse og indbydende lokaler med en rigtig behagelig atmosfære. Vi har velfungerende træningssal på 120 kvm med nyt Medicinsktræningsterapi -udstyr, kredsløbsmaskiner og alment træningsudstyr.

Vi glæder os meget til at byde dig velkommen på klinikken og vil gøre vores yderste for at løse den opgave du måtte stille os

 • Åbningstider:

  Mandag - Fredag
  7.30 - 17.30

 • Tidsbestilling:

  Alle hverdage 7.30 - 17.00

 • Telefon:

  86 25 25 90

  Fax:

  86 25 07 51

  E-mail:

  gellerupfysioterapi@mail.tele.dk

  Hjemmeside

 • Her finder du os:

  Lægegangen City Vest
  Gudrunsvej 7
  8220 Brabrand

  Gratis parkering

  Bus 4A, 11, 12, 113
  Kører direkte til klinikken.

  Linje 6A stopper på Åby Ringvej på hjørnet ved Silkeborgvej, og linje 15 stopper på Gudrunsvej ved Globus 1 få hundrede meter fra klinikken.