Holdbeskrivelse

Fysio-pilates :

For alle som ønsker bedre kropsstabilitet og holdning. Fokus i øvelserne er rettet mod samarbejdet mellem mave- og rygmuskulatur samt bækkenbund. Øvelserne i Fysio-pilates er som udgangspunkt lette og hensyntagende. De henvender sig derfor til folk med smerter i enten ryg eller nakke-skulder, men omvendt kan sværhedsgraden nemt øges, så Fysio-pilates kan skabe udfordring for alle.

 

GLA:D HOLD – artrose i knæ eller hofte:

GLA:D står for “Godt Liv med Artrose i Danmark” og er et evidensbaseret uddannelses- og træningsforløb til patienter med hofte- og/eller knæartrose (slidgigt). Målet er at nedsætte smerter, forbedre funktion og øge livskvalitet. Du kan også deltage selvom du er skrevet op til operation. Dette er et forløb der omfatter 2 timers patientuddannelse og 12 timers træningspas over ca. 8 uger. Læs mere på www.glaid.dk

Balancehold:

Balance problemer kan have mange årsager. Holdet er for dig, som føler sig usikker på benene. Det kan være, at du har en neurologisk diagnose, har fået en ny hofte eller et nyt knæ, har osteoporose eller lignende. Du har måske været faldet et par gange eller været tæt på. Træningen vil være bygget op omkring styrke/stabilitetsøvelser samt funktionelle balanceøvelser.

Træningshold- og seniorhold:

Med alderen mindskes vores knoglemasse og mange oplever en svækkelse af muskler, led og kredsløb. Derfor er det nu vigtigere end nogensinde at holde kroppen i gang. Vi arbejder med en blanding af kredsløbstræning, styrketræning og balanceøvelser. Træningen foregår med en intensitet, hvor alle kan være med.

Kvindehold :

For kvinder i alle aldre , der gerne vil i gang med motion og bevægelse. Træningen vil være en blanding af pulstræning for at øge konditionen og let styrketræning for alle kroppens muskler. Træningen kan evt. suppleres med undervisning i bl.a. løfte/bæreteknik, arbejdsstillinger, siddestilling og holdningskorrektion.

Genoptræningshold :

For alle der har behov for genoptræning. Træningen er for dig der trænger til genoptræning af et specifik område for eksempel efter en skade eller operation.Det er vigtig med en specifik træning der retter sig præcis mod din problematik for at se resultater. Derfor vil der være mulighed for individuel rådgivning og varierende øvelsesniveau. Formålet er at mindske, fjerne eller forebygge dine gener.

 • Åbningstider:

  Mandag - Fredag
  7.30 - 17.30

 • Tidsbestilling:

  Alle hverdage 7.30 - 17.00

 • Telefon:

  86 25 25 90

  Fax:

  86 25 07 51

  E-mail:

  gellerupfysioterapi@mail.tele.dk

  Hjemmeside

 • Her finder du os:

  Lægegangen City Vest
  Gudrunsvej 7
  8220 Brabrand

  Gratis parkering

  Bus 4A, 11, 12, 113
  Kører direkte til klinikken.

  Linje 6A stopper på Åby Ringvej på hjørnet ved Silkeborgvej, og linje 15 stopper på Gudrunsvej ved Globus 1 få hundrede meter fra klinikken.